Ercon introduceert De Ercon MultiSilhy maandlens

De Ercon Multi SilHy is een lens van het Silicone Hydrogel materiaal die maandelijks wordt vervangen. Door het design wordt aan de visuele behoefte van een groot aantal cli??nten voldaan,vooral ook door de mogelijkheid van een lage en hoge additie. Dit gegeven maakt het aanmeten van de lens eenvoudig, snel en succesvol.

De zogenaamde”center-near”lens geeft een uitstekende visus en een hoog comfort door de lage modulus van het materiaal. Het nieuw ontwikkelde Silicone Hydrogel materiaal waarborgt een uitstekende bevochtiging. Dit materiaal met een watergehalte van 58% heeft een hoge zuurstofdoorlatendheid en behoeft geen oppervlakte behandeling. De lens is geproduceerd met een gepatenteerde rand technologie hetgeen een zeer dunne rand geeft waardoor het dragen van de Ercon MultiSilHy als comfortabel wordt ervaren.

De lens is leverbaar in een groot aantal parameters waardoor uw cli??nt de volgende eigenschappen zal ervaren:

– Uitstekende gezichtsscherpte
– Een hoge mate van comfort
– Goede oculaire gezondheid

“Om een succesvolle aanpassing te kunnen doen is een aanpasset onontbeerlijk”, zegt Erik Smidt van Ercon. “daarom ook is het enkel mogelijk voor aanpassers die een aanpasset hebben de lenzen te bestellen”.

Uiteraard zijn ook deze lenzen van het Ercon merk alleen via het optiekkanaal te verkrijgen. Vraag Ercon naar het complete leveringsbereik en de voorwaarden.