Ercon versterkt zijn marktpositie aanmerkelijk

“Bij Ercon worden de leveranciers wereldwijd geselecteerd op een unique selling point (USP), het is dan ook de kracht van Ercon dat ze steeds iets nieuws kunnen brengen. Erik Smidt richtte Ercon in 1997 op in zijn woonplaats Glimmen in de provincie Groningen. Ercon groeide gestaag en in 2008 werd het nieuwbouwpand in Assen-Noord betrokken. Erik heeft in zijn loopbaan als Opticien en contactlensspecialist in de detailhandel gewerkt, vervolgens deed hij onder andere professional services voor friederichs en werkte een periode bij de multinational Ciba Vision.

Met de overname van de activiteiten van MB Vision van Michel Boonen uit Alphen a/d Rijn is er een nieuwe stap gezet, enthousiast is Erik dan ook over de samenwerking met de Duitse marktleider in vormvaste contactlenzen Hecht.

Meer over de overname van MB Vision en alle informatie over Ercon zelf is te vinden op de site www.erconctl.nl ook is Ercon te volgen op Twitter onder  de naam Erconlenzen. Dit jaar gaat een enerverend jaar worden voor Ercon dus blijf ze volgen!