ESPRIT ECOLLECTION: modieuze brillen met meerwaarde

Mix de speelse, coole en moderne stijl van ESPRIT met verantwoord geproduceerde materialen. Het resultaat? De Ecollection – een selectie van hoogwaardige monturen en zonnebrillen die trendy zijn en geïnspireerd op milieuvriendelijke waarden. Elk montuur is gemaakt van een materiaal dat op verantwoorde wijze is gewonnen en gecertificeerd door de Forest Stewardship Council®. Dit plantaardige bio-acetaat wordt verwerkt met organische weekmakers die op natuurlijke wijze worden afgebroken, waardoor er minder impact is op het milieu. Voor brildragers is het ook goed om te weten dat de monturen niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook licht, duurzaam, UV-bestendig en voorzien van een metalen kern voor eenvoudige afstelling.

 

Nu de dagen langer en warmer worden, wordt de zomergarderobe weer uit de kast getrokken met essentials voor het nieuwe seizoen – zoals deze geweldige nieuwe brillen en zonnebrillen uit de Ecollection. Opvallend, rond of cat-eye, elk model is een authentiek fashion statement. De hoogtepunten van deze nieuwe looks zijn onder andere unieke materiaalcombinaties, gedessineerde en transparante tinten, en opvallende donkere en lichte kleurcontrasten. Wat kleur betreft, hebben de ontwerpers zich laten inspireren door de catwalktrends en bieden ze een palet dat daarbij past. Roestrood, lieflijk rosé en een frisse interpretatie van klassiek zwart maken deze monturen nog aantrekkelijker.

 

ESPRIT Ecollection monturen

 

 

ET33508 (Man)

Zien en gezien worden met deze mannelijke rechthoekige bril uit de ESPRIT Ecollection. Verkrijgbaar in groen, blauw, zacht bruin en klassiek zwart. Dit flexibele en lichte montuur is gemaakt van bio-acetaat met een patroon en is compatibel met polycarbonaatglazen. Verkrijgbaar in de kleuren: bruin, zwart, blauw en groen.

 

 

 

ET33509 (Vrouw)

Er goed uitzien is niet moeilijk met deze vrouwelijke, licht vierkante bril. Delicate, zomerse tinten blauw, roze, grijs en bruin versterken deze ingetogen bril. Het montuur met metalen kern is gemaakt van lichtgewicht bio-acetaat en is zeer comfortabel om te dragen en gemakkelijk te verstellen. Verkrijgbaar in de kleuren: grijs, rosé, bruin en blauw.

 

 

ET33510 (Vrouw)

Deze panto-bril weerspiegelt een laagjeseffect met transparante en matte tinten aan de voorkant. Verkrijgbaar in wijnrood, petrol, zachtbruin en lichtgrijs. De sleutelgatbrug is een prachtig hoogtepunt dat nog meer individualiteit toevoegt aan deze look. Verkrijgbaar in de kleuren: grijs, petrol, wijnrood en bruin.

 

 

ET33511 (Small)

Deze opvallende bril voegt een modieus accent toe waarmee je in het middelpunt van de belangstelling staat. Donkere tinten rood, blauw, bruin of zwart contrasteren met lichtere tinten op de slimme dubbellaagse voorkant. Dit milieuvriendelijke montuur is perfect voor kleine gezichten, UV-bestendig, duurzaam en ideaal om elke dag te dragen. Verkrijgbaar in de kleuren: rood, bruin, zwart en blauw.

 

ESPRIT Ecollection Zonnebrillen

 

 

ET40084 (Uniseks)

Er goed uitzien, je ogen beschermen en een duurzame keuze maken? Niets is makkelijker met deze modieuze zonnebril uit de ESPRIT Ecollection. De opvallende vierkante pasvorm, de roestrode, zwarte of blauwe kleurstelling en vooral het onmiskenbare 3D-patroon op de voorkant maken van deze comfortabele zonnebril van bio-acetaat een echte blikvanger. Verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en blauw.

 

 

ET40085 (Vrouw)

Schitterende designkenmerken maken deze prachtige zonnebril onweerstaanbaar: de betoverende cat-eye vorm, de verleidelijke roze of turquoise kleur, het trendy 3D-patroon op de veren en de delicate transparante tinten. De zonnebril is ook verkrijgbaar in zwart met transparante veren om je zomerse look compleet te maken. Verkrijgbaar in de kleuren rosé, zwart en turquoise.

 

 

ET40086 (Man)

Jong en zorgeloos – deze lichtgewicht, vierkante zonnebril is de eerste keuze voor een casual en duurzame look. Gemaakt van bio-acetaat ziet dit model er net zo licht uit als het voelt. Fris blauw, grijs of bruin komt tot uiting in luchtige, transparante tinten aan de voorkant, terwijl de veren effen zijn en een uniek, trendy 3D-patroon hebben. Verkrijgbaar in de kleuren grijs, bruin en blauw.

 

www.charmant.com

Tags: ,