Esprit Eyewear Zonnebrillen 2014

Denk je aan Esprit, dan denk je aan de zomer: lange zonnige dagen, picknicks op het strand, lui met een boekje in de hangmat of lekker buiten eten met vrienden en familie.

Gepassioneerd en vol zelfvertrouwen, de Esprit-fans zijn dol op deze gezellige gebeurtenissen waar schoonheid en natuur elkaar ontmoeten. Esprit mode is chique elegantie, zonder poespas, van de allerhoogste kwaliteit en met fantastisch draagcomfort. Met de Esprit-stijl zie je er altijd goed, eigentijds en sportief uit.

Ook Esprit Eyewear heeft die onnavolgbare sfeer van de Esprit fashion. De nieuwe zomermonturen zijn modern en gestileerd, goed inspelend op de nieuwste trends in zowel mode als accessoires. De monturen hebben optimaal draagcomfort, passen goed en zijn gemaakt van hoogwaardige optische materialen. De Esprit-zonnebrillen combineren tijdloze elegantie met de laatste modetrends en er zijn modellen voor elke leeftijd.

Geen wonder dat Esprit Eyewear zo populair is: de ontwerpers van de monturen slagen er elk jaar weer opnieuw in om fantastische, trendy en aantrekkelijke looks te creëren. De nieuwe inspiratiebronnen voor de zomerstijlen van 2014 zijn een mix van wat er op de catwalks te zien was en van Esprits eigen Californische achtergrond.

De designs hebben een specifieke thematiek, beïnvloed door reizen, ontdekkingstochten en botanische prints. De kleuren zijn geïnspireerd door een natuurlijk en aards palet of laten juist spannende tegenstellingen zien. De monturen zijn mondain met meerkleurige profielen en geven een nieuwe visie op acetaat en metaal.

Voor meer info: www.esprit.com/eyewear