Esprit herfst/winter monturencollectie


Mensen met een goed oog voor lifestyle hebben wereldwijd Esprit omarmd als een van de meest geliefde merken voor casual mode.

Het merk Esprit staat bekend om de zorg voor kwaliteit en comfort, reden waarom dit bedrijf uit Californië veruit favoriet is bij modebewuste mannen, vrouwen en kinderen die op zoek zijn naar waar voor hun geld. Esprit fans vinden het leuk om tijd door te brengen met vrienden en familie en in de natuur. Ze hebben een open blik en een nonchalante houding, en blijven altijd trouw aan hun eigen stijl. Uiteraard zijn ze daarbij op zoek naar monturen die perfect aansluiten bij hun persoonlijkheid.

De nieuwe herfst/winter Esprit monturencollectie is de eigentijdse vertaling van de nieuwste modetrends, geïnterpreteerd vanuit de ultieme spirit van het merk. De nieuwe optische monturen zijn geïnspireerd door moderne geometrische vormgeving en krijgen karakter door hun transparantie en heldere lijnen. De diepte en het volume zijn tastbaar, maar het montuur is licht van gewicht.

Het profiel bouwt bovendien voort op de trend van door de natuur geïnspireerde patronen en unieke texturen en heeft een voorkeur voor matte en glimmende contrasten. De nieuwe herfstkleuren van de catwalks en de nieuwste trendy tinten hebben vorm gekregen in diverse indrukwekkende stijlen voor zowel mannen als vrouwen.

Voor meer informatie: www.charmant.com