Exclusief bezoek aan Porsche Design studio in Zell am See

Eind september was het dan eindelijk zover; het gehele salesteam van Rodenstock Benelux was exclusief uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de Porsche Design studio in Zell am See, Oostenrijk.

Hoe kun je de filosofie en beleving van Porsche Design nou nog beter ervaren dat in het kloppende hart van het luxe merk, de ontwerpstudio? De studio is namelijk volledig ingericht volgens de filosofie van Porsche Design; puur design, exclusieve materialen en innovatieve technologie.

Het team kreeg een rondleiding van hoofddesigner Christian Schwamkrug door de showroom van Porsche Design en mocht exclusief een kijkje nemen in de werkkamer van Ferdinand Alexander Porsche, waar hij het allereerste Porsche Design montuur heeft ontworpen; de klassieker P”8478. Dat Porsche Design niet alleen monturen ontwerpt, maar ook bijvoorbeeld luxe artikelen zoals tassen, pennen en horloges, dat was al bekend. Maar dat Porsche Design ook een Catamaran van 41 meter lang, het interieur van de allernieuwste Boeing Dreamliner en cabines van diverse skiliften in Oostenrijk heeft ontworpen, dat is een goed bewaard geheim. Zo blijkt maar weer dat de typische ontwerpfilosofie van het luxemerk, waarbij de vorm altijd in het teken staat van de functie, heeft geresulteerd in een mooie range aan luxe producten. 

Willen u en uw medewerkers ook nog meer gevoel krijgen bij het merk Porsche Design?
Wij informeren u graag over de ondersteuning in de doorverkoop middels een korte en effectieve training. Hierbij worden onder andere de highlights uit de collectie, de geschiedenis en de merkbeleving van Porsche Design besproken. Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager Eyewear of de afdeling Sales Support via 050 ” 5441599.