Exclusieve dunhill reis naar Bourdon House in Londen

Sinds 2010 is Rodenstock Benelux B.V. licentiehouder van het Britse, luxe monturenmerk dunhill, dat zijn oorsprong vindt in het Alfred Dunhill Bourdon House in Londen. Deze unieke locatie is de ultieme plek om de filosofie van het merk dunhill te ervaren. Daarom organiseerde Rodenstock op woensdag 22 juni jl. een compleet verzorgde dag naar het dunhill Bourdon House in Londen voor een selecte groep opticiens.
De dag bestond uit een actief programma. Als een echte VIP vertrok de groep met een echte priv?? jet naar Biggin Hill Airport nabij Londen.  Na een goede vlucht kon iedereen de reis vervolgen en plaats nemen in een originele Engels taxi om vervolgens koers te zetten naar de chique wijk Mayfair  in hartje Londen.  Tijdens de taxirit hebben de deelnemers deelgenomen aan de dunhill quiz, waarbij hun kennis over het merk en de stad Londen op de proef werd gesteld.

Tijdens de prijsuitreiking werden er exclusieve prijzen uitgereikt, zoals  een echte dunhill Sentryman black resin pen voor de eerste prijswinnaar (Richard Mul van Optiekzaak LUKX Bloemendaal), een set dunhill manchetknopen ging naar de tweede prijswinnaar. De derde prijswinnaar werd beloond met een ontspannende rugmassage in de spa van het dunhill Bourdon House, om zo daadwerkelijk de luxe wereld van dunhill te ervaren.  

Rond het middaguur arriveerde de groep bij vijfsterren Hotel The Connaught, gelegen in het hart van de wijk Mayfair. Hier genoten de deelnemers van een overheerlijke drie-gangen lunch in restaurant de Espelette. Vervolgens was het tijd om het dunhill Bourdon House te bezoeken en de exclusieve sfeer  van het merk dunhill te proeven.  Het Bourdon House is volledig ingericht volgens de dunhill filosofie. Luxe artikelen, het op maat laten maken van een pak of tas, een speciale sigarenkamer en een echte mannenspa laten de veelzijdigheid van het merk zien.  Het dunhill Bourdon House is een zeer exclusieve locatie die niet zomaar voor iedereen toegankelijk is. Bij deze high society word je alleen binnengelaten als je lid bent, maar voor deze dag exclusief toegankelijk voor de selectie opticiens. Kortom, het betreden van een unieke mannenwereld!

Na een uitgebreide rondleiding door de wereld van Alfred Dunhill en een presentatie van de dunhill eyewear collectie, was het tijd  om de wijk Mayfair te verkennen. De deelnemers konden genieten van al het moois dat het centrum van Londen te bieden heeft. In de avond was het tijd om terug te vliegen in de priv?? jet naar Rotterdam Airport en kwam een einde aan deze bijzondere dag vol luxe en exclusiviteit die nog lang in het geheugen zal blijven.

Wilt u meer weten over het merk dunhill? Neemt u dan contact op met uw accountmanager Frames of met de afdeling Sales Support van Rodenstock via 050 ” 544 14 41.

website_afbeeldingen/dunhill:173:130:0:2