Exclusieve Mosaico collectie van Dolce Gabbana

Domenico Dolce en Stefano Gabbana zijn gefascineerd door de eeuwenoude mozaïek kunstvorm. Het één voor één inzetten van het glas met de hand is een precies en tijdrovend proces, maar met een verbluffend resultaat.

De parallellen tussen de totstandkoming van mozaïek en het naaien van een couture jurk heeft als inspiratie gediend voor de Mosaico collectie. De mozaïekpatronen zien we terug op de catwalk, in de shoewear, de tassen en de indrukwekkende couture jurken.

Alle mozaïek deeltjes zijn één voor één met de hand aangebracht en hierdoor is elk model uniek. Het decor van model 4215 bestaat uit maar liefst 300 onderdelen. Het creëren van één decor neemt 1,5 uur in beslag.

De correctiemodellen zijn eveneens met de hand vervaardigd. Er zijn 90 gekleurde deeltjes ingezet in het decor, hetgeen circa 30 minuten in beslag neemt. De brillen zijn beschikbaar in zwart, bruin of opvallend rood.

De Mosaico collectie is sterk verbonden met het erfgoed van het merk en de Sicilian baroque. De collectie is luxe van het hoogste niveau en biedt vrouwen de mogelijkheid zich te onderscheiden en bijzonder te voelen.

De collectie is vanaf nu te bestellen bij uw Dolce&Gabbana vertegenwoordiger!