Exsilent opent Pop-store in Haarlem

In de Grote Houtstraat in Haarlem is een wonderlijke nieuwe winkel geopend. Grote foto’s en een LCD scherm sieren de muur, comfortabele zithoeken geven een prettige en stijlvolle sfeer.

Er is groots uitgepakt, en dat allemaal voor een paar piepkleine apparaatjes. Nederlandse hoortoestellen fabrikant ExSilent wil met deze pop-up experience laten zien dat gehoorondersteuning ook anders kan.

ExSilent is de eerste hoortoestellenfabrikant die consumenten op deze manier kennis laat maken met haar merk. “De beste manier om te laten zien wat onze innovatie op het gebied van hooroplossingen inhoudt, is door het publiek het daadwerkelijk te laten beleven,” zegt Caroline Ammerlaan, directeur van ExSilent.

Deze Pop-up Experience maakt dit mogelijk.” In de winkel kunnen mensen van 14 t/m 28 november de producten van ExSilent zien en aanraken en in gesprek gaan met een expert. Ook is het mogelijk om een snelle hoorscan te doen of 2 uur te winkelen met een hoorhulp.

De ‘nieuwe generatie hooroplossingen’ die ExSilent ontwikkelde is zeer klein en stijlvol. De hoorhulpen en hoortoestellen van ExSilent zijn nauwelijks zichtbaar en maken gebruik van de natuurlijke functie van de eigen oorschelp. Deze innovatie leverde ExSilent in juni van 2013 al een 4e plek op in de MKB innovatie top 100 en wordt nu bekend gemaakt onder het grote publiek.

ExSilent maakt zo de stap naar gehoorondersteuning toegankelijk en doorbreekt het taboe dat op hoortoestellen rust. En dat wordt hoog tijd. Het aantal slechthorenden in Nederland blijft toenemen (bijna 1 op de 10 Nederlanders heeft last van gehoorverlies).

Tegelijkertijd lijkt het taboe dat rust op slechthorendheid niet af te nemen: voor veel mensen een barrière voor het bezoeken van de audicien en het dragen van een hoortoestel.

De ExSilent Pop-up Experience is tot en met 28 november te vinden in de Grote Houtstraat 153 in Haarlem.

Voor meer informatie zie: www.exsilent.com