Extra korting bij Pearle met zorgpolis trekpleister

Trekpleister komt drie jaar na drogisterijzusje Kruidvat met een eigen zorgverzekering. In de verzekering is onder meer een deal gesloten met optiekketen Pearle.

Dat maakt moederbedrijf AS Watson bekend. De verzekering is ondergebracht bij Ohra Zorgverzekeringen. Drogisterijketen Trekpleister brengt een zorgverzekering op de markt met een basispremie van 87,99 euro per maand. Naast de voorwaarden profiteren klanten van allerlei extra kortingen op contactlenzen en brillen bij Pearle en voorzieningen van andere aanbieders.

Kruidvat kondigde eind 2006 als eerste winkelketen een basisverzekering voor ziektekosten en een pakket aanvullende verzekeringen aan. In oktober 2006 introduceerde de winkelketen ook al een tandartsverzekering. “De Trekpleister Zorgverzekering biedt de dekking die het beste bij mensen in verschillende levensfasen past. Hierdoor betalen klanten niet voor zaken waarvan ze geen gebruik maken. Zo is er een pakket dat zich speciaal richt op jongeren. Daarin zit geen kraampakket, maar wel bijvoorbeeld sportmedisch onderzoek, acn??behandeling en vergoeding voor condooms”, zegt Bert Verhoef, algemeen directeur van Trekpleister.

??”