Extravagant tot romantisch klassiek: Artisan Area op Bold Optical Fair


New York – Barcelona – Hong Kong – Parijs – Berlijn – Los Angeles – Cannes – Moskou – Nijkerk! 9 steden die bekend staan om hun haute couture! De laatste ook? Vanaf september wel!


Van extravagant futuristisch tot romantisch klassiek, maar alle met een artistieke twist. Dat is wat je te wachten staat op de Artisan Area tijdens de Bold Optical Fair.

Design ambassadeur Maarten Weidema presenteert hier een aantal uiterst unieke merken welke nog niet eerder te zien waren op een Nederlandse beurs.
Door zijn optiekplatform “The Eyewear Forum”, bleek hij in staat om ook veel van de internationale ontwerpers mee te nemen naar Nijkerk.

Iets wat nog niet eerder gezien is op een Nederlandse optiekbeurs. Zijn Artisan Area is verdeeld in 3 sectoren:

GIN-IN-BERLIN
voor design avant-garde en hoog technische monturen zoals de extravagante ontwerpen van Fakoshima en Pawaka of industrieel design van Tavat en Citrique.

CHERRY-IN-PARIS
voor romantische klassieke monturen van het Franse Dokomotto of RVS uit New York, vrouwelijke lijnen van PLM of uber chique sieraden voor het oog van Philippe V.

THE FRENCH CONNECTION
waar 4 Franse ambachtsmannen de kunst van handgemaakte monturen volgens de Jura traditie zullen vertonen, als mede hun huidige collecties.

En dit alles gepresenteerd in een omgeving die recht doet aan deze prachtige producten, het landgoed de Salentein te Nijkerk. Voor de Gin en de Cherry Cocktails zal gezorgd worden! U komt toch ook?!

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/Procchiali/