Eye Supply presenteert vol trots haar nieuwe merk Mad in Italy

Eye Supply heeft vol trots de prachtige collectie van haar nieuwe merk Mad in Italy gepresenteerd. Vernieuwend en voor 100% in Italië geproduceerd, door een hecht team van gepassioneerde vakidioten.

Dit team kwam in 2008 bijna op straat te staan, omdat de fabriek op het punt stond om failliet te gaan. Voor die tijd produceerde de fabriek alleen voor andere merken, die door de crisis hun productie veelal naar lagere loonlanden verplaatsen. Een deel van de medewerkers, legde zich hier niet bij neer, de productie van monturen was hun passie. Ze hebben met eigen middelen en toewijding het merk Mad In Italy gecreëerd, om onafhankelijk te zijn.

Het merk is erg succesvol en wordt nu al in meer dan 30 landen vertegenwoordigd. Claudio Dallo Longa is de designer. Extravagant, innovatie, lifestyle en technologie, met een creatieve “Mad” twist, zijn de uitgangspunten voor zijn ontwerpen.

Elk jaar komen er rond de 30 nieuwe modellen uit, waarin een diversiteit aan nieuwe technologieën en materialen is verwerkt, zoals carbon, nylon, rubber en kurk. Er is een technische serie met een voorstuk dat volledig gemaakt is van nylon, dit zorgt voor een strakke en zeer lichte bril met een uitstekend draagcomfort.

Neemt voor meer informatie contact op met Eye Supply: 010-2657762, www.eyesupply.nl , www.facebook.com/eyesupply