Eyeline-team aanwezig bij ZEISS Convention – Seeing Beyond

Wat kan partnership met ZEISS voor u betekenen? ZEISS pakte afgelopen maandag 4 oktober in de prachtige, industriële omgeving van DeFabrique uit met een inspirerende ZEISS Convention. Mandy en Anneke waren namens het Eyeline-team aanwezig. 

David Sinnott, Vice President Global Product Management bij Zeiss Vision Care, ging in op de kracht van innovatie die door Carl Zeiss en co-founder Ernst Abbe 175 jaar geleden werd ingezet. Al Peasland, Head of Partnerships Williams Racing, vertelde op humoristische wijze over de wereld en de 700 mensen achter Team Williams Racing, de pitstop en de wereld achter F1: “Sponsoring is het samen uitwerken van nieuwe ideeën en het creëren van een constante workforce. Alles draait om prestaties en betrouwbaarheid waarbij data altijd leidend is”. Sinds maart 2021 is ZEISS een officiële leverancier van Williams Racing.

De Market Place, de workshops met als thema ZEISS Experience en ZEISS Brillenglazen, het Walking Dinner… alles was tot in de puntjes geregeld. Bij vertrek ontving iedereen nog een ‘Zoen van ZEISS’ en een prachtige krant met als kop ‘Realiseer uw ambities’. Partnerschap is vanzelfsprekend bij ZEISS, niet alleen als het gaat om het kwalitatief hoogwaardig productportfolio, maar ook als full-service partner in online en offline communicatie. Over Seeing Beyond gesproken.

Tags: