Eyeline veiling 3-daagse!

Eyeline steunt het REVO Running team, dat aanstaande zondag 12 april een geweldige uitdaging aangaat: het lopen van de business-estafette tijdens de marathon van Rotterdam voor het goede doel KiKa.


Eenmaal, andermaal…!

We veilen een 1/1 pagina full colour advertentie in Eyeline Magazine editie 2, verschijning begin mei 2015. Startprijs is 250 euro en de gehele opbrengst gaat naar het REVO Running Team van Menrad Nederland BV, bestaande uit Hartger Fijten, Dave Salomons, Eugene Klerks en Sander van de Meeberg.

Bied mee en steun met ons een geweldig doel: KiKa (KinderenKankervrij). Jeroen is genezen van kanker, maar helaas overlijdt nog steeds 25% van de kinderen die kanker krijgen. Steun blijft dus hard nodig!
Meer informatie:
www.kika.nl, www.nnmarathonrotterdam.nl

De veiling is gesloten
Helaas kan er niet meer geboden worden. Op het laatste moment hebben verscheidene bedrijven over elkaar heen geboden. De laatste biedingen waren eigenlijk net over tijd. Begin volgende week neemt Eyeline contact op met de hoogste bieders om te bespreken hoe we dit ten faveure van het goede doel het beste kunnen invullen.