Frame Holland, de overgebleven Hollandse brillenfabriek

Van jongs af aan werden Hans Borsbooms kinderen bij het bedrijf betrokken, waardoor ze al vroeg werden klaargestoomd voor de overname die in 2007 zou plaatsvinden. Inmiddels is Frame Holland de laatst overgebleven brillenfabriek van Nederland en de Preciosa collectie hun paradepaardje.

Wie doet wat?

Als huidige eigenaren van het bedrijf hebben Hans’ kinderen allen hun eigen expertise. Menno ontwerpt de brillen, Hans vervaardigt ze en Saskia zorgt ervoor dat ze bij gespecialiseerde opticiens in de schappen komen te liggen. De bundeling van deze drie krachten en de medewerkers in binnen- en buitendienst zorgen ervoor dat de brilmonturen gemaakt en verkocht worden.

Kwaliteitsgarantie

Doordat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij de familie Borsboom, gaat er geen bril de deur uit voordat-ie flink door de keuring is geweest. Ze weten precies wat ze leveren, waardoor ze kwaliteit garanderen. Een montuur van Frame Holland gaat een flinke tijd mee. Breekt je scharnier? Dan vervangen ze kosteloos het onderdeel.

Internationaal

Niet alleen binnen de landsgrenzen zijn de monturen van Frame Holland een gewaardeerd product, ook erbuiten kan de fabriek rekenen op klandizie. Ze verkopen op vijf continenten en zijn steevast aanwezig op belangrijke beurzen in Milaan en Parijs. De eigenaren van Frame Holland zijn maar wat blij met de buitenlandse aandacht, want als je dan eenmaal over de grens bent, heb je zomaar kans dat Snoop Dogg jouw ontwerp draagt!

Frame Holland ontving het Amsterdam Made Keurmerk voor haar collectie Preciosa.

Meer informatie

www.frameholland.com