Frank and Lucie én Harriette!

Vanaf heden reist Harriette Sciarone met de collectie van Frank and Lucie: Frank and Lucie Essentials leesbrillen, Atelier Sunglasses, Sunday sunglasses, Frank and Lucie Screens en alle accessoires.

Harriette is bij iedere optiekzaak een graag geziene merkambassadeur. Zij werkte meer dan 20 jaar voor optiekgiganten als Safilo en Luxottica. Onlangs startte ze haar eigen agentuur. Reden voor Frank and Lucie om juist haar te betrekken bij het snel groeiende merk. Harriette weet niet alleen veel van brillen, ze heeft ook grote affiniteit met mode en accessoires. Eyeline sprak met haar over haar samenwerking met Frank and Lucie.

“Vanaf het moment dat ik de collecties zag werd ik razend enthousiast. Eigenlijk bestaat er nog geen merk zoals Frank and Lucie. Eindelijk eens een leesbril of screenbril waar uw klant blij van wordt. Want wie wil er nou een leesbril van de HEMA bijvoorbeeld? Mijn vriendinnen niet in ieder geval. Ik wist tot voor kort niet dat er in Nederland meer dan 8 miljoen leesbrillen per jaar verkocht worden. Mij lijkt het logisch dat die verkoop via de optiek gaat, dat zijn toch dé specialisten. Alle leesbrillen hebben een blauwlichtfilter en zijn vervaardigd uit acetaat. Tel daarbij de gave modellen, de fijne service én de goede marge op, en ik zou niet langer aarzelen om dealer te worden. Mag ik langs komen?”.

Harriette Sciarone bezoekt iedere optiekzaak onder de lijn van de A12.

Zij is te bereiken op:

Sciarone Agenturen:
[email protected]
+31 625333743