Freedom Scientific voor uw Low Vision assortiment


Wordt uw optiek dé toegankelijke Low Vision specialist in uw regio? Met de producten van Freedom Scientific zorgt u eenvoudig voor een verhoging van uw omzet en een duurzame relatie met uw klant en haar omgeving.

We worden allemaal ouder, vaak helaas gepaard gaand met oogproblemen die verder gaan dan alleen compenseerbaar met een bril. In het algemeen maken deze klanten de gang naar gespecialiseerde low vision instellingen indien er in de reguliere optiek geen oplossing voor handen is. En dat terwijl er zoveel producten zijn die ervoor zorgen dat uw klant langer ook daadwerkelijk úw klant blijft!

Freedom Scientific biedt, onder meer als partner van Optitrade, een ruim assortiment producten voor slechtzienden dat via de optiek, vaak over de counter, wordt verkocht aan de consument. Het assortiment bestaat o.a. uit hand- en standloepen, loeplampen, elektronische handloepen, aangepaste telefoons, toetsenborden, spelletjes en verlichting. 

Freedom Scientific voert onder meer de merken Freedom, Eschenbach, Daylight, Noir en Fysic. Vraag op het congres ook zeker naar onze 3M Veiligheidsbrillen waarin leesglazen zijn verwerkt. Er zijn verschillende sterktes beschikbaar.

Freedom Scientific de landelijke adviseur en leverancier van hulpmiddelen voor mensen die meer nodig hebben dan een bril. 

Meer informatie: www.freedomscientific.nl