Friederichs introduceert nieuwe services voor de opticien

Friederichs presenteert twee nieuwe services op het NCC 2012, waarmee iedere opticien zich kan gaan onderscheiden: Friederichs ThuisTM en Friederichs VloeiendTM.

Friederichs ThuisTM

Friederichs ThuisTM is een nieuwe service die de opticien in staat stelt om contactlenzen en vloeistoffen naar zijn klant te laten sturen. De website van Friederichs  is hiervoor recent uitgebreid. Via een eenvoudig en snel systeem worden de klantgegevens ingegeven en vindt de orderverwerking plaats. De zending wordt uit naam van de opticien (eventueel met logo) naar de klant gestuurd. Natuurlijk is er keuze uit het complete assortiment merkcontactlenzen en -vloeistoffen dat Friederichs voert.

Met Friederichs ThuisTM krijgt de opticien een instrument in handen om meer toegevoegde waarde aan zijn klant te kunnen bieden. Het is een extra service die de klant sterker aan de winkel bindt, veel gemak geeft en tijd bespaart. Ook opticiens die een webshop hebben kunnen gebruik maken van Friederichs ThuisTM. De elektronische bestelling wordt automatisch ingelezen, volgens een speciaal daarvoor opgesteld standaard orderprotocol.

Friederichs verzorgt vervolgens het volledige logistieke proces uit naam van de webshop tot aan de deur van de klant.

Friederichs VloeiendTM

Friederichs biedt met Friederichs VloeiendTM een nieuwe mogelijkheid om voor een klein aantal flessen contactlensvloeistof een label te cre??ren en te personaliseren. Hiervoor wordt een platte fles van 240 ml aangeboden met een hoogwaardige all-in-one contactlensvloeistof met hyaluronaat en allanto??ne.

Met Friederichs VloeiendTM krijgt iedere opticien de mogelijkheid om zich op een serieuze of ludieke manier te onderscheiden. Zo kan een bijzonder moment, een jaargetijde, een actie op contactlenzen of het beeldmerk van winkel zelf op de fles worden afgebeeld. Een groot aantal voorbeelden van labels van Friederichs VloeiendTM die direct gebruikt kunnen worden, is te zien op het NCC.

Friederichs op het NCC 2012

Centraal in de Kempenhal naast de catering zal Friederichs u verrassen met een zeer aantrekkelijke en dynamische bar met uitstekende koffie. In deze ambiance verwelkomen zij u graag om alles te vertellen over de nieuwe diensten Friederichs ThuisTM en Friederichs VloeiendTM.

Meer informatie op www.friederichs.nl