Friederichs Zen gekoppeld aan Eyestore

De koppeling tussen Friederichs Zen en Eyestore maakt voor opticiens thuisbezorgen nog eenvoudiger.

Sinds deze maand is thuisbezorgservice Friederichs Zen gekoppeld aan het winkelautomatiseringssysteem Eyestore van Eyefactory. De koppeling tussen Friederichs Zen en Eyestore maakt voor opticiens thuisbezorgen nog eenvoudiger. Zij kunnen elke bestelling bij Friederichs rechtstreeks vanuit Eyestore laten bezorgen bij de consument. Dit gebeurt in de laatste stap van het bestelproces.

Uit onderzoek blijkt dat de optie tot thuisbezorgen verkopen stimuleert. De consument bepaalt nu meer dan ooit waar hij zijn aankopen doet. Gemak speelt hierin een doorslaggevende rol. Opticiens kunnen zich onderscheiden door de consument hierin tegemoet te komen en hen de mogelijkheid te bieden om producten thuis te laten afleveren.

Friederichs Zen is reeds beschikbaar in Apollo en Optifile. Voorheen konden Friederichs Zen bestellingen alleen op de website van Friederichs zelf worden ingevoerd. Dit hield een extra stap in die met de integratie in de winkelautomatiseringssystemen overbodig is geworden. Hierdoor ontzorgt Friederichs haar klanten en kunnen alle opticiens die werken met Eyestore, Apollo en Optifile thuisbezorgen als service aanbieden aan de klant. 

Voor meer informatie: www.friederichs.nl/zen