FRMS pakt Golden Ticket!

Van de Golden Tickets, verstopt in de vele Tony Chocolonely’s die team Eyeline uitdeelde op de Nederlandse beurzen, kwam er één in handen van Nick Simons. Hij richtte eind 2021 FRMS op. Nick vertelt over zijn grote trots: “Deze eerste maanden zijn echt voorbij gevlogen en in mijn mooiste dromen had ik deze geweldige start niet durven hopen. 

Ik wil dan ook graag al mijn klanten/partners onwijs bedanken voor het vertrouwen in FRMS en in mijn prachtige merken. Het eerste half jaar was een rollercoaster met hoge pieken, maar moest een en ander ook nog een beetje landen. Gelukkig begint alles nu steeds meer op zijn plek te vallen. Ik ben enorm blij en trots op mijn merkenpallet en zie dat er ook echt behoefte is in de markt naar deze stijlen.

Ik blijf me uiteraard altijd inzetten voor de best mogelijke service voor mijn klanten en de eindconsumenten. Daarnaast wil ik mij het komende anderhalf jaar samen met mijn klanten meer focussen op het bereiken van de eindconsument.

Mijn doel hiermee is de consument wakker te schudden en in te zoomen op het belang van kiezen voor een mooie, eerlijke, handgemaakte bril. En daarmee dus de keuze voor een goede opticien met een bewust gekozen merkenpallet. Hier wil ik mijn tijd in investeren zodat we op alle vlakken kunnen gaan groeien want wat is er nu mooier dan samen groeien?! Ik heb er zin. Hopelijk jullie ook!”

Kijk voor meer info over FRMS op www.frmsbynick.nl

 

Tags: