From insight to impact met Rodenstock!

In september en oktober introduceerde Rodenstock een serie exclusieve events in Amsterdam: From Insight to Impact. Rodenstock partners kregen een kijkje in de (digitale) toekomst van klantbeleving met o.a. CNXT® Select, de nieuwe digitale adviestool die in 2022 wordt geïntroduceerd. Hoe je meer tevreden klanten maakt, werd duidelijk na de interactieve en inspirerende workshop van Excap, marktleider in customer experience onderzoek.

Highlight van het event was de introductie van de splinternieuwe, opvallende B.I.G. Vision® capsule. Dit futuristisch ogende voertuig in de vorm van een oog is transparant, zodat mensen kunnen zien wat er binnen gebeurt.

Rodenstock Event – From Insight to Impact 2021

Om de DNEye® scanner onder de aandacht van de consument te brengen, toert Rodenstock sinds enkele jaren met twee authentieke Airstream caravans door het land. Deze worden ingezet tijdens de B.I.G. Vision® Oogmeetdagen bij Rodenstock-klanten en na het maken van een afspraak kunnen consumenten in de caravan plaatsnemen voor een DNEye® scan.

“In deze Capsule kunnen we onze boodschap nog beter laten landen”, vertelt Denis Wink, General Manager NL. “De promoties met de caravans en de Capsule zijn heel succesvol. Klanten die een uitnodiging op de mat krijgen of de social media campagne op Facebook, Instagram of Google voorbij zien komen, maken vaak direct een afspraak. Ze zijn heel benieuwd hoe zo’n scan er bij hen uitziet en hoe ze een betere kijkoplossing kunnen krijgen. Je haalt hier echt consumenten mee naar je winkel; zowel bestaande als nieuwe”.

Meer informatie

www.rodenstock.nl

Tags: