G-Star en Afrojack brengen limited edition zonnebril uit

Na twee gezamenlijke capsule collecties achter hun naam te hebben staan slaan G-Star RAW en de alom geprezen, multi-platina verkopende en Grammy winnende DJ / producer Afrojack voor de derde keer de handen ineen voor het creëren van een limited-edition zonnebril.

Gemaakt van Afrojack’s favoriete kleur matzwart en lenzen met een speciale coating voor een blue-spiegel tint, is de limited-edition zonnebril gebaseerd op de populaire Fat Tacoma vormgeving – een icoon binnen G-Star Eyewear.

Er zijn slechts 300 stuks geproduceerd. Elke zonnebril is verpakt in een geschenkdoos met certificaat en is gegraveerd met een uniek nummer.

Naast een aantal onderscheidende kenmerken van G-Star Eyewear, zoals de recht geslepen lenzen (geïnspireerd op de originele aviator brillen die werden gemaakt van alledaags glas) en de industriële-schroef vormige scharnieren, heeft Afrojack een metaalkleurige staaf op de dubbele neusbrug toegevoegd.

De limited edition G-Star x Afrojack zonnebril kost € 225 en is vanaf 15 mei 2015 verkrijgbaar bij geselecteerde G-Star winkels en online op g-star.com.