Gefeliciteerd met je 30-jarig jubileum Rob Rosenbrand!

Eyeline en Bausch + Lomb zijn al jaren aan elkaar verbonden, we hebben al vele mooie en informatieve spreads op contactlensgebied gemaakt. 

Daarom zetten we graag Professional Relations Manager Benelux Rob Rosenbrand in het zonnetje. Diverse klanten en collega´s reageerden op de vraag ´Als ik aan Rob Rosenbrand denk, dan…´. 

Rob, nog nét gefeliciteerd met 30 jaar bij de zaak!


ALS IK AAN ROB ROSENBRAND DENK, DAN…

“zie ik een zeer integere man met passie voor zijn werk, behulpzaam, maar die ook van het leven geniet. Rob is al 30 jaar het gezicht van Bausch + Lomb, hij is daar prima op zijn plek”. 
Mario Pico – Van der Leeuw Optiek Delft

“zie ik een man die als een zeerob door de branding gaat en dan altijd weer terecht weet te komen op een bed van rozen. Op een rustige, diplomatieke wijze weet hij zijn kennis en ervaring over te brengen. Rob, gefeliciteerd met je 30-jarig jubileum”. 
Edwin Seveke – City Lens Rotterdam

“zie ik de heritage van Bausch + Lomb in levende lijve. De enorme kennis en ervaring van Rob is van een ongelofelijk belang geweest voor Bausch + Lomb Benelux en is dat nog steeds! Een fijne, vriendelijke collega die voor iedereen klaarstaat. Proficiat!” 
Pieter Bas Kampmeinert – Marketing Manager Benelux Vision Care

“hebben we het over de nestor van Bausch + Lomb, die nog steeds gedreven en vol enthousiasme zijn visie met anderen deelt”. 
Kees Broos – Contactalook Eindhoven

“denk ik aan de dagen dat hij met mij meereist door de regio en ik altijd het gevoel heb dat ik met een ‘optiekberoemdheid’ op pad ben. Na al die jaren binnen Bausch + Lomb en met zijn enorme kennis en ervaring van optiek, kent hij bijna iedereen in dit wereldje… en andersom ;-)” 
Kim Kwabek – Territory Manager Vision Care

“denk ik aan alle kennis, die hij door z’n ervaring met mij deelt” 
Karim Jacqmain – Territory Manager Vision Care Benelux

“zie ik een charmante, bescheiden en bevlogen man met een bak ervaring en liefde voor ons vak. Het is erg fijn om regelmatig met hem te mogen werken of congressen te bezoeken. Dankzij Rob ben ik presentaties gaan geven. Hij heeft mij over de streep getrokken en samen met een coach mijn eerste lezing helpen realiseren. Daar ben ik nog steeds dankbaar voor, want het is een van leukste onderdelen van mijn werk. Rob is de rust zelve, altijd iemand waarvan ik op aan kan. Een persoonlijkheid waar Bausch + Lomb trots op mag zijn”. 
Anthoinette Jothmann – Sandmann Optiek Apeldoorn

“denk ik aan een bevlogen man met een gigantische hoeveelheid kennis van en passie voor contactlenzen. Altijd bereid om je te helpen en ondersteunen wanneer nodig. Rob IS Bausch + Lomb!” 
Jurgen de Groot – Regional Sales Manager Vision Care Benelux

“denk ik aan mijn eerste ontmoeting met hem in Haarlem bij de Stichting Nederlandse Vakopleiding Opticiens, daar was toen de opleiding voor contactlensspecialist. Als Bausch + Lomb klant van het eerste uur heb ik sindsdien altijd een heel prettig contact met Rob gehad. Alweer 30 jaar, wat vliegt de tijd!” 
Frank Hofstede – Anton Hofstede Brillen- & Contactlenzencentrum Leeuwarden

“denk ik aan de charismatische man die met zijn kennis en ervaring in deze branche en bij Bausch + Lomb onmisbaar is! 
Renate van den Braak – Territory Manager Vision Care

“denk ik aan zijn vriendelijkheid en gulle glimlach als hij binnenkomt. Hij is altijd geïnteresseerd in nieuwe technieken en wat aanpassers hiermee dan wel doen en wat de markt hierover denkt. Hij blijft doorgaan (slaapt hij ooit of leeft hij van powernaps?) waar een ander er de brui aangeeft. Voor mij is Rob Mijnheer Bausch”. 
Ann Pyck – Contactlens Studio Antwerpen

“denk ik aan 30 jaar inzet, passie en liefde voor het merk en het bedrijf in z’n geheel. Van alle afdelingen thuis, een echte duizendpoot en altijd behulpzaam voor een ieder… gewoon een fijne vent en een super collega!” 
Rogier van Hage – Key Account Manager Vision Care Benelux


Als ik aan Rob denk dan…

word ik blij

want voor mij

is Rob een kei

Onze George Clooney van de contactlenzen

met positivisme zonder veel grenzen

Met een gewoon kopje koffie komt Rob door de dag,

bereidwilligheid met een lach

Even weg geweest uit ons (contactlens-)vizier

maar hij werd node gemist hier

Een inspiratie

Voor de oude en de nieuwe generatie.

Eef van der Worp – Netherlens