Goed voor Ogen week komt er weer aan

Van zaterdag 11 april t/m zaterdag 18 april kan er in uw winkel extra aandacht worden geschonken aan Preventieve Oogzorg ofwel ‘goed zorgen voor je ogen’. Uw klanten worden geattendeerd om in uw winkel langs te komen om te ervaren dat het belangrijk is om preventief de ogen te laten controleren en dat zorgen voor de ogen ook leuk kan zijn.

Goed voor Ogen heeft ook voor deze week gezorgd voor gezonde attenties, die de deelnemende opticien kan meegeven aan hun klanten. Afgelopen keer betrof dat ‘ooggezonde macarons’ met een informatieve consumentenfolder die door de klanten zeer positief werd ontvangen. Vooral omdat het voor de optiekbranche een verrassende manier is om met uw klant te communiceren. Natuurlijk heeft Goed voor Ogen deze keer een andere, gezonde attentie bedacht.

Tegen een geringe vergoeding kunnen deelnemers meedoen met de Goed-voor-Ogen-week en een feestje in hun winkel bouwen. Premiumdeelnemers krijgen zelfs kosteloos het startpakket opgestuurd!

Nog geen deelnemer van Goed voor Ogen? Dit initiatief, voor de zelfstandige, ondernemende opticien, verdient landelijke ondersteuning. Het is de kans voor u om zich te onderscheiden op het gebied van aandacht en oogzorg. Laat u informeren naar de twee vormen van deelname. Vanaf slechts 150 euro per jaar bent u al deelnemer.

Doe mee en laat ook uw (potentiële) klanten weten dat hun zorg voor ogen bij u in goede handen is. Binnenkort start de inschrijving en kunnen Goed-voor-Ogen-deelnemers hun bestelling plaatsen via de website van Goed voor Ogen.

Voor meer info: www.goedvoorogen.nl