Goed voor ogen week

Met de Areds2-studie is door wetenschappelijk onderzoek keihard aangetoond wat we eigenlijk al wisten; fruit en groenten waar bepaalde anti-oxidanten en vitamines in zitten en vis met natuurlijke oliën zoals omega 3, blijken de bouwstenen te zijn voor gezond weefsel in en om de ogen.

Hierdoor krijgen oogziekten zoals Glaucoom en Macula Degeneratie minder kans. Als gevolg hiervan zal de kwaliteit van zien, vooral op oudere leeftijd, aanzienlijk beter blijven en de risico’s op oogziektes worden verlaagd.

De goed voor ogen week

Om hier extra aandacht aan te schenken heeft Goed voor Ogen in de periode van Zaterdag 23 november tot en met Zaterdag 30 november de “Goed-voor-Ogen-week” bedacht. In deze week stellen zij, door middel van een gezonde attentie + informatiefolder, opticiens in de gelegenheid om hun klanten bewuster te maken van de link tussen gezond voedsel en gezonde ogen.

Een andere wijze van communicatie waardoor ondernemende opticiens zich kunnen onderscheiden en hun klanten een gezonde oogzorg kunnen bieden.

Interesse om deelnemer te worden? Mail naar info@goedvoorogen.nl