Goede passing van mark’ennovy contactlenzen


Elk oog is uniek. En wat het uniek maakt, is de vorm en grootte van de cornea. De meeste contactlenzen zijn alleen beschikbaar in standaardvormen en -maten. 

Het oog van de patiënt moet zich aan de lens aanpassen. Daardoor kunnen contactlensdragers last krijgen van comfortproblemen en slecht zicht, maar ook kortere draagtijden en het op langere termijn huiverig of intolerant worden voor het dragen van contactlenzen zijn voorkomende problemen. 

Deze factoren kunnen eenvoudig door oogzorgprofessionals worden vermeden door de juiste range aan basiscurves en diameters voor de drager te kiezen. Contactlensspecialisten moeten zich ervan bewust zijn dat niet iedereen dezelfde maat heeft.

Anders dan andere lenzen

Contactlenzen van mark’ennovy zijn anders dan andere lenzen, want ze worden op maat gemaakt volgens de individuele behoeftes, parameters en lifestyles van elke klant. Dit betekent dat elke lens nauwkeurig gefabriceerd wordt voor het oog van de patiënt. De resultaten zijn betere zichtkwaliteit en meer comfort, wat zich weer vertaalt in grotere klantloyaliteit. Geavanceerde productietechnieken garanderen reproduceerbaarheid binnen de hoogste tolerantiemarges.

De Gentle 80 en Gentle 59 van mark’ennovy worden geleverd in multifocale en multifocaal torische ontwerpen met optische zones in verschillende diameters voor elke leesadditie. Tevens biedt de Gentle een optimale oplossing om te voldoen aan de diverse behoeften van contactlensdragers.

mark’ennovy maakt de complexiteit van het aanpassen van multifocale en multifocaal torische contactlenzen kinderlijk eenvoudig. Het Klantenserviceteam bestaat uit optometristen en is met één telefoontje te bereiken; alles wat de contactlensspecialist hoeft te doen is de brilrefractie, k-waardes, HVID en het dominante oog van de patiënt door te geven. De medewerkers van mark’ennovy bevelen u dan de juiste lensparameters en lenstypes aan voor de klant.

Contactlensspecialisten die meer willen weten over op maat gemaakte contactlenzen of professioneel advies nodig hebben over de aanpassing van contactlenzen kunnen contact opnemen met het serviceteam op het gratis nummer: 0800 023 2029.