Google Glass Event meer dan geslaagdIn samenwerking met Hoya Lens heeft het Centrop, exclusief voor haar leden, het Google Glass Event georganiseerd. Op maandag 16 september jl. kwamen meer dan 200 Centrop-leden naar Fort Voordorp te Groenekan om deze innovatie te bekijken en live mee te maken.

Google Glass projecteert een soortgelijke smartphone ervaring in het gezichtsveld van de drager. Berichten, e-mails, muziek, het weer en meer kun je allemaal recht voor je zien. Daarnaast kan je met Google Glass bellen, informatie opvragen en live streamen. Je activeert Google Glass puur met je stem.

Don Wettrick, tester van Google Glass, deelde zijn ervaringen en Bernd Damme legde de aanwezigen uit hoe de Google Glass gebruikt zal en kan gaan worden, waarbij hij nog even liet zien dat zo’n 20 jaar geleden niemand had gedacht dat de mobiele telefoon niet meer weg te denken zou zijn.

Volgens Google kan de Google Glass begin 2014 door de consument aangeschaft worden. Foto’s van het Google Glass Event zijn te bekijken op de Facebook pagina van het Centrop; www.facebook.com/hetcentrop.