Grote opkomst bij eerste Rodenstock Seminar EyeLT

Op maandag 14 en dinsdag 15 mei jl. organiseerde Rodenstock twee succesvolle seminars rond het unieke EyeLT concept (Eye Lens Technology).

Ruim 50 opticiens en optometristen participeerden aan dit seminar in het hoofdkantoor van Rodenstock Benelux B.V. te Groningen. Spreker tijdens het seminar was Prof. Dr. Stephan Degle, een absolute autoriteit op het gebied van optiek uit Duitsland. 

EyeLT: twee verschillende sterktes in “?n multifocaalglas

Met EyeLT is Rodenstock er als eerste glasleverancier in geslaagd om twee verschillende sterktes voor zowel veraf als dichtbij in “?n multifocaalglas te ontwikkelen. Naast het opgeven van de vertesterkte moet ook de individuele nabijsterkte worden opgegeven. Het doen van een nabijrefractie is hierbij noodzakelijk, het EyeLT seminar liet zien hoe dit in theorie en praktijk werkt.

Uitgebreid programma

Naast een gezamenlijk diner en hotelovernachting voorafgaand aan het seminar bestond het dagprogramma uit een theoretisch deel van het EyeLT concept. Vervolgens kon de theorie direct in praktijk worden gebracht door een training in het doen van een nabij refractie.

Voor de liefhebbers was er die dag ook een korte demonstratie van de nieuwste ImpressionIST 3 en een kijkje in de wereld van Rodenstock Eyewear en de verschillende licentiemerken zoals Porsche Design, dunhill, Baldessarini en Mercedes-Benz. Het seminar werd afgesloten met een hapje en een drankje in de showroom van het Rodenstock pand.

Bezoekprogramma EyeLT

Vanaf volgende week zullen de Technical Coaches van Rodenstock, Martijn Schuurhuis, Roelien van Rijswijk en Esmeralda Raghunath starten met het opvolgbezoek van alle deelnemers aan het seminar EyeLT. 

Interesse?

Heeft u vragen of opmerkingen of bent u ge??nteresseerd in Rodenstock EyeLT? Neemt u dan contact op met uw Accountmanager Lenses of met de afdeling Sales Support via telefoonnummer 050 ” 544 15 99.

Prof. Dr. Stephan Degle in actie