Heijerman Opticiens en Dijk Optiek winnaars Instore Promotie Rodenstock

Ook dit jaar was er tijdens de Centrop-Sales veel te beleven op de stand van Rodenstock. Zo zijn de nieuwste collecties van de merken Rodenstock, Porsche Design, dunhill, Baldessarini en Mercedes-Benz gepresenteerd. Daarnaast was zichtbaar wat Rodenstock aan sell-out tools heeft ontwikkeld, zoals etalages en trainingen, en de enige Porsche Design shop van Nederland was te bewonderen op de stand!

Winnaars instore promotie
Om meer nieuwe klanten kennis te laten maken met uw winkel heeft Rodenstock de instore promoties ontwikkeld. Vele opticiens hebben de zeer succesvolle instore promotie al ingezet en kregen op een ludieke manier nieuwe consumenten tijdens hun actiedag in de winkel. Graag wil Rodenstock meer opticiens kennis laten maken met dit succesvolle concept en daarom was de instore promotie “Het Cijferslot” te winnen op de Rodenstock stand. Door twee prachtige gastvrouwen werden bij de entree cijferkaartjes uitgedeeld. Met dit cijferkaartje kon men op de Rodenstock stand de code proberen te kraken. De winnaars die een dag de instore promotie in hun winkel krijgen zijn Heijerman Opticiens in Aalten en Dijk Optiek in De Westereen. 

Degene die niet de juiste code had, kon het cijferkaartje ingevuld achterlaten om zo kans te maken op “?n van de troostprijzen. Optiek Zien in Rotterdam is de gelukkige winnaar van een zeer luxe dunhill pen en Matthijssen Optiek in Markelo kan binnenkort in stijl op reis met de stoere Porsche Design travelbag.

Rodenstock wenst de opticiens veel plezier met de prijzen.