Het aftellen naar de 8e editie van DaTE is begonnen

Brillen worden weer “echt” met de 8e editie van DaTE. Ingesteld om van start te gaan op 19 september in Florence, zullen kopers, opticiens, fabrikanten en media elkaar voor het eerst persoonlijk op een fysieke plek ontmoeten: het Stazione Leopolda.

Alle normen ter voorkoming van besmetting zullen worden geïmplementeerd, in overeenstemming met de maatregelen die zijn vastgesteld door het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid. De show zal Italiaanse en internationale exposanten tonen – de lijst met merken wordt volgende week bekend gemaakt – en is de eerste Europese handelsbeurs van de brillenindustrie in de herfst van 2020.

De inschrijving gaat morgen, 4 september, open op www.dateyewear.com. Je ontvangt je digitale toegangspas per e-mail waarmee je toegang krijgt tot de show.

“We hopen dat de 2020-editie van DaTE de eerste van vele kansen zal zijn om onze branche opnieuw te lanceren die, hoewel hij moeilijkheden ondervindt, veerkracht en kracht heeft getoond in tegenspoed, merkte Giovanni Vitaloni, president van DaTE op. Vandaag de dag moeten we meer dan ooit de tastbare waarden en doeltreffendheid van menselijke relaties herontdekken in een ‘echte’ omgeving. Daarom hebben we besloten om door te gaan met de show, het eerste Europese evenement voor onze branche. Het is een cruciale kans om de basis te leggen voor wat komen gaat, een proefrit en een positief teken voor al onze stakeholders. Bedrijven begrepen het belang van deelname aan boord en reageerden met grote belangstelling. En vanaf vandaag wachten we op de reactie van Italiaanse bezoekers die graag willen bijdragen aan het opnieuw opstarten van onze branche. Samen sterker: de tijd is voor ons allemaal gekomen om ons opnieuw voor te stellen, weer te gaan groeien, elkaar te inspireren. Elk lid is waardevol. We kijken ernaar uit om je met kracht te zien verschijnen, zodat je een volledig veilige show krijgt.” 

Updates en nieuws zijn altijd beschikbaar op www.dateyewear.com en op de sociale profielen van het evenement: www.instagram.com/dateyewear/ en www.facebook.com/DateEyewearOfficial/.

Tags: