Hoe presenteert u uw merken?

Tegenwoordig kan een goede presentatie van uw merken hét verschil zijn tussen een succesvolle website of een online flop.

Een bril is meer dan alleen een hulpmiddel, tegenwoordig spelen ook identiteit, uitstraling en de beleving een rol bij de keuze van uw consument. Als opticien kunt u zich met mooie merken onderscheiden, juist door deze beleving.

Door uw merken zorgvuldig te selecteren op basis van uw doelgroep en deze merken vervolgens op een authentieke manier zichtbaar te maken op uw website en in de winkel, creëert u een merkbeleving waarmee u de consument in uw winkel haalt. Authenticiteit en zichtbaarheid van uw merken worden zo “The road to succes”!

Bij lookizi beseffen ze dat merkbeleving en presentatie van uw topmerken steeds belangrijker wordt. Daarom heeft u met een lookizi website diverse mogelijkheden om uw topmerken op een professionele manier te presenteren.

Nieuw is het merkenboek met een overzicht van uw topmerken, compleet met informatie en – waar mogelijk – campagnebeelden en filmpjes van het desbetreffende merk. Deze beelden kunnen ook in uw winkel vertoond worden, voor zowel een online als offline merkbeleving.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw merken te presenteren of wilt u meer weten over het merkenboek van lookizi? Neem dan gerust contact op met Mandy Mooren door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 06-44849143