“!HOT’ boxes nieuw bij opti


Vier hallen, ruim 550 exposanten, talloze noviteiten.. Het nieuwe ‘!HOT’ gedeelte in Hall C1 beloofd haar naam waar te maken. Hier zullen ongeveer 60 onafhankelijke fashion labels hun nieuwste designs presenteren.

De opti boxen verhuizen van Hall C4 naar Hall C1. Het aantal opti boxen is ook nieuw. In 2016 zullen zij stijgen van 12 naar 16 nieuwkomers. Het ‘!HOT’ gebied zal bezet worden door diverse nationale en internationale merken.

“!HOT is het nieuwe gebied in hal C1. Deze afkorting staat voor Home of Optic Talent. Ontwerpers en fabrikanten van onafhankelijke en modelabels presenteren hun producten in het zogenoemde !HOT gebied. Met het !HOT gebied bieden we een antwoord op de vraag naar nieuwe labels. Daarnaast biedt de !HOT ook een plek voor 95% van de YES! bedrijven“, zegt Bettina Reiter, project manager van de opti.

Naast het bestaande 2009 YES! gebied in Hall C4, zal een tweede nieuwe marktplaats geïntroduceerd worden met het !HOT gebied. Onafhankelijke en mode labels van A-spelers tot hip en high potentials tot en met rookies zijn hier te vinden. Bovendien zijn de !HOT en YES! labels broeders en zusters in geest. Dit komt door het feit dat alle frames die er staan, staan voor onafhankelijkheid, handwerk, een filosofische mix van vorm, stijl en functie, evenals een tastbare ontwerper vertegenwoordigen een product met zijn naam.”

Meer info
www.opti.de