HOYA For Ladies Only Event geslaagd

Binnen de optiek is het aandeel vrouwelijke ondernemers nog steeds wat beperkt, zeker in relatie tot het landelijke beeld, waar zo”n eenderde van de bedrijven door vrouwen wordt gerund.

Alle reden voor HOYA om speciaal aandacht te besteden aan deze groep, die zich dagelijks beweegt in een typische mannenbranche. Op maandagavond 12 november troffen 30 vrouwelijke optiek ondernemers elkaar daarom voor de tweede keer in de sfeervolle Oranjerie van Huis Doorn tijdens het HOYA For Ladies Only Event 2012.

Het doel van de bijeenkomst was het elkaar leren kennen, ervaringen delen en geinspireerd raken. Jacqueline Zuidweg, eigenaar van Zuidweg & Partners en gekozen tot Zakenvrouw van het Jaar 2012 bleek een waardige opvolgster van Annemarie van Gaal, die aanwezig was bij het eerste HOYA For Ladies Only Event in 2010.

Jaqueline wist op een bevlogen manier de toehoorders te boeien en te raken. Tijdens het daaropvolgende diner begeleidde zij de dames met een aantal prikkelende stellingen. Dit betekende voor velen een feest van herkenning. Alles in een geweldige ambiance en een supergezellige sfeer. Op basis van de reacties van de deelneemsters kan dit initiatief van HOYA wederom beschouwd worden als een succes.