HOYA introduceert nieuwste innovaties van meekleurende brillenglazen

HOYA’s reputatie op het gebied van optica en oppervlaktebehandeling is ongeëvenaard. HOYA doet daarin geen concessies. Vandaar dat al in 1969 een eigen technologie voor meekleurendeglazen werd ontwikkeld. Deze traditie wordt nu voortgezet door de uitbreiding van het Sensity programma met twee nieuwe product innovaties: Sensity Dark en Sensity Shine.

Sensity Dark brillenglazen worden buiten extra donker in reactie op UV-licht en zichtbaar licht en leveren zo extra prestaties tijdens outdoor activiteiten. Dit betekent dat Sensity Dark brillenglazen bij zeer fel licht of hoge temperaturen toch het ultieme comfort bieden. Ze kleuren bovendien achter een autoruit tot medium op.

Sensity Shine brillenglazen worden onder invloed van UV-licht en zichtbaar licht ook extra donker én ze geven de brildrager een opvallend exclusieve uitstraling. Dit dankzij een spiegelcoating die in het licht intenser is, maar binnen subtiel.

Eigentijdse kleuren

Sensity biedt de keuze uit drie krachtige, natuurlijke tinten die garant staan voor een eigentijdse uitstraling: een neutrale grijze tint, een flamboyanter bruin en een wat intenser groen. Sensity Shine combineert grijs met mirror silver, bruin met mirror copper en groen met mirror blue.

Onbeperkte mogelijkheden voor iedere klant

Sensity is beschikbaar op een groot aanbod FreeForm designs, multifocaal, enkelvoudig en bifocaal, voor het bedienen van een brede doelgroep.

Meer informatie

www.hoyavision.com

Tags: