Human Optics Explorer, een uniek informatief platform over het menselijk oog

Maak uw deskundigheid zichtbaar en vergroot het vertrouwen van uw klant met de Human Optics Explorer, een virtueel 3D-model van het menselijk oog.

Met zeer gedetailleerde 3D-modellen kunt u aspecten van de anatomie en de pathologie van het oog nader toelichten. Interactieve simulaties, video’s en individueel gemaakte presentaties helpen u om de de complexheid van het oog nog beter te begrijpen en uit te leggen aan uw klant. Met Human Optics Explorer kunt u eenvoudig antwoord geven op vragen over de anatomie of pathologie van het oog, accommodatie, visuele stoornissen en het corrigeren van een sterkte, maar ook op vragen over bijvoorbeeld UV-straling.

De software is ontwikkeld door ZEISS en Effigos en kan worden gebruikt op verschillende type apparaten (tablets, computers of grote touchscreens). Het ondersteunt u in uw persoonlijke ontwikkeling, maar ook tijdens de dialoog met uw klanten.

Meer weten?

Neem contact op met uw Sales & Product Advisor van ZEISS voor meer informatie of het aanvragen van een licentie van de Human Optics Explorer.

Tags: