Humphrey???s Eyewear viert haar 10e verjaardag!

10 jaar trendy styles en top-design, dat verdient een bijzondere key-visual. Ronan Keating, een van de succesvolste artiesten binnen de muziekbusiness en zonder twijfel een bijzondere verschijning in de pop-wereld.

De Ierse ex-Boyzone zanger heeft sinds 1999 een indrukwekkende solocarriere, waaronder songs als “If tomorrow never comes” en “When you say nothing at all”. Ook nu staat Ronan in ons jubileumjaar aan de top van de hitlijsten met zijn nieuwe album “Winter Songs”. Met hem presenteert Humphrey”s een gloednieuwe collectie vol met Fashion Highlights. Creativiteit en design is en blijft de onovertroffen kracht van de karakteristieke Humphrey”s.
Gedurfde Zijdeprints met opvallende plaquetten in cameo-look. Modiues en extravagant, heren monturen met opvallende gelaserde veren. Effectief en zeer masculin. High-End Fashion in gedurfde kleurencombinaties zoals lila met paarlemoer. Stijlvol en trendy.

Een goede stijl zet zich door. Dat zegt ook Ronan Keating.?? Uiteraard hoort bij top design brillen in jubileumjaar 2010 ook een jubileum actie. Tijdelijk voor de consument bij elke design bril een design-bag.

Vraag onze vertegenwoordiger naar de mogelijkheden, of bel: Eschenbach Optik BV 050 541 25 00“