Hy-Care: multifunctionele vloeistof met hyaluronaat


Hy-Care is de nieuwe generatie multifunctionele vloeistof. Hy-Care bevat polyhexanide als conserveringsmiddel en reinigend bestanddeel en gebruikt poloxamer als oppervlakte bevochtiger. Tevens bevat Hy-Care natriumhyaluronaat, een natuurlijk bevochtigend bestanddeel wat het draagcomfort voor de contactlensdrager vergroot.

Natriumhyaluronaat wordt al jaren met succes gebruikt in comfort druppels voor droge ogen. De moleculen van dit bestanddeel trekken van nature watermoleculen aan en zijn in staat om tot 1000 keer hun eigen gewicht in water vast te houden. Deze eigenschappen helpen bij de hydratatie van het cornea-epitheel en de stabilisatie van de pre-oculaire traanfilm.

Hy-Care kan gebruikt worden in combinatie met silicone hydrogelmaterialen en alle andere contactlenzen. Door de speciale samenstelling, welke gelijk is aan traanvocht, is deze vloeistof zeer geschikt voor consumenten met gevoelige ogen.

Door de biocompatibiliteit en de desinfecterende werking, wordt Hy-Care door consumenten ervaren als een zeer effectieve en comfortabele vloeistof om lenzen te reinigen. De hoge acceptatie van Hy-care door de klant maakt dat deze vloeistof geschikt is voor een breed publiek.

Bovendien wordt Hy-care geleverd met een antimicrobiële lenshouder. Deze voorkomt biofilm-vorming en zorgt voor extra veiligheid voor de consument.

Wenst u meer informatie over Hy-Care of wilt u graag deze uitzonderlijke vloeistof testen, neem dan contact op met de customer service van Sauflon via telefoonnummer 0165 593670 of e-mail: [email protected].