I see the Nikon difference

Fotografie en de optiekbranche hebben meer met elkaar gemeen dan u op het eerste moment zou denken. Maar wilt u niet een scherp zicht met topprestaties in optische kwaliteit? Nikon en HOC presenteren nu  Blue Secure, de nieuwste innovatie tegen blauw licht.

Ontwerpen

De optische ontwikkelingen en technieken die gebruikt worden in de wereld van fotografie en beeldopslag zijn buitengewoon complex. Het beheersen en bijstellen van vertekeningen is een expertise die ook wordt toegepast bij het ontwikkelen van Nikon multifocale ontwerpen.

Multicoatings

Met de nanotechnologie is Nikon pionier op het gebied van het beheersen van licht en het beperken van reflecties. Nikon SeeCoat multicoatings hebben een perfecte optische kwaliteit en zorgen dat brillenglazen schoon en helder blijven en de duurzaamheid van het brillenglas wordt verhoogd.

Materialen

De kennis en zuiverheid van de materialen is essentieel voor een microscopisch nauwkeurig resultaat. Dankzij deze know how is Nikon in staat het helderste en dunste brillenglas te produceren. De nieuwste innovatie is Blue Secure, voor optimale bescherming tegen blauw licht.

Meer informatie

www.hocsite.com

Tags: