Inschrijving nu geopend voor NCC 2014

Het Nederlandse Contactlens Congres is het congres met internationale allure in Nederland en de manier om uw kennis op het gebied van contactlenzen up-to-date te houden en zelfs uit te breiden.

Deze vindt plaats op 16 en 17 maart 2014 en wordt gehouden in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Uiteraard is er tijdens het NCC 2014 een uitgebreide expositie van de verschillende contactlensleveranciers.

In het programma zijn regelmatig pauzes ingelast zodat u in alle rust de expositie kunt bezoeken en u kunt laten informeren over de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen.

Met meer dan 1400 contactlensspecialisten, 65 lezingen, 45 sprekers, 6 workshops en 1 feestavond is het NCC 2014 het evenement van 2014.

Download hier de programma’s:

de deelnemende leveranciers

Registratie

Vanaf maandag 25 november is het mogelijk om u te registreren voor deelname aan het Nederlands Contactlens Congres 2014. Aarzel niet uzelf snel aan te melden want de vorige keer heeft de organisatie mensen moeten teleurstellen omdat ze volledig waren uitverkocht.

Met de nodige zorg en aandacht is het programma van deze lustrum editie samengesteld. Het belangrijkste uitgangspunt blijft altijd: Wat kunnen wij u vandaag meegeven wat u morgen kan gebruiken in uw dagelijkse praktijk! Het thema van deze editie is: “Decoding the Secret”

Schrijft u zich hier in: www.ncc2014.nl/registratie


Workshops

Ook zullen er 6 workshops worden gegeven. Gezien de populariteit en het beperkte aantal plaatsen adviseren zij u zich hier snel voor te registeren om zeker te zijn van een plaats. Het voorlopige programma en de workshops van het NCC 2014 “Decoding the Secret” kunt u bekijken in het programma.

aandachtig luisteren met de workshop

Expositie

Naast het sprekers programma en de workshops is er ook een uitgebreide expositie waar u door de industrie op hoogte kan worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen en producten. Er is voldoende tijd binnen het programma ingeruimd om u hier te laten informeren.

ontspanning hoor er natuurlijk ook bij

Tot slot benadrukt de organisatie dat naast het leerzame en educatieve programma er ook tijd is voor ontspanning. Zo is er tijdens de lunches en breaks ruim de tijd om te netwerken en bij te praten met collega’s. De zondag zal worden afgesloten met een knallende feestavond! Let wel, voor de feestavond dient u zich apart te registeren.

Voor meer informatie, ga naar: www.ncc2014.nl

Bekijk onderstaand een impressie van vorig jaar: