Introductie Essilor Stellest™ brillenglazen

Met trots heeft Essilor hun Stellest™ brillenglazen geïntroduceerd. De beste oplossing van Essilor om progressie van myopie bij kinderen te vertragen(1).

Essilor® Stellest™ brillenglazen vertragen de progressie van myopie met gemiddeld 67%, in vergelijking met enkelvoudige brillenglazen, wanneer ze elke dag 12 uur of langer worden gedragen(2).

Stellest™ brillenglazen 

Stellest™ brillenglazen maken gebruiken van de H.A.L.T.(3)-technologie; een constellatie van 1021 onzichtbare(4) lensjes. Dit brillenglas heeft een dubbele werking:

Myopie Correctie 

De enkelvoudige zone focust de lichtstralen op het netvlies, wat zorgt voor scherp en helder zicht. Het brillenglasontwerp garandeert een grote correctiezone met een goede gezichtsscherpte en veel comfort.

 

 

 

 

 

 

› Lees verder

Myopie controle 

De H.A.L.T.-technologie creëert voor het eerst een volume van niet-gefocust licht vóór het netvlies. Lichtstralen die de constellatie kruisen, creëren een volume van niet-gefocust licht vóór het netvlies en volgen de vorm ervan. Door dit signaal kan de groei van het oog vertraagd worden.

Start met de e-learning! 

Voor Stellest™ brillenglazen is een uitgebreid trainingsprogramma te vinden op het trainingsplatform van Essilor. Er zijn specifieke programma’s voor enerzijds optometristen/orthoptisten en anderzijds voor opticiens en winkelmedewerkers.

Heeft u geen code voor het platform, neem dan even contact op met uw optiekadviseur of de klantenservice. Na het afronden van de e-learning kunt u Stellest™ brillenglazen bestellen; er geldt geen afnameverplichting.

› E-learning

Introductiepakket

Om er zeker van te zijn dat u over alle informatie beschikt die u nodig heeft voor een succesvolle lancering, ontvangt u (nadat u bent geslaagd voor de e-learning) een uitgebreid introductiepakket.

› Lees meer

Advertentie

Wilt u lokaal alvast communiceren over Stellest™ brillenglazen? Op de imagebank via Essilor Pro is de advertentie beschikbaar.

› Essilor PRO

(1) Binnen de merken van Essilor
(2) In vergelijking met enkelvoudige brillenglazen, wanneer ze elke dag 12 uur per dag worden gedragen. Twee jaar durende, prospectieve, gecontroleerde, gerandomiseerd, dubbel gemaskeerde klinische proef, resultaten van 54 bijziende kinderen die Stellest™ brillenglazen droegen vergeleken met 50 bijziende kinderen die enkelvoudige brillenglazen droegen. Resultaten met betrekking tot werkzaamheid gebaseerd op 32 kinderen die verklaarden Stellest™ brillenglazen elke dag, ten minste 12 uur per dag gedragen te hebben. Bao J. et al. (2021). Myopia control with spectacle lenses with aspherical lenslets: a 2-year randomized clinical trial. Invest. Ophthalmol. Vis. Sci.; 62(8):2888.
(3) Highly Aspherical Lenslet Technology
(4) Esthetische afwerking

Tags: