Isabelle Dekker krijgt nieuwe functie bij Transitions

Isabelle Dekker, eerder Country manager bij Transitions Optical, heeft promotie gemaakt en wordt de nieuwe Business Development Manager, Hoya & Younger. In deze nieuwe rol zal Isabelle rechtstreeks verslag uitbrengen aan??Laurent Dosseville.??Ze is rechtstreeks aanspreekbaar voor de te behalen omzet??en dient ervoor te zorgen dat de service en kwaliteitsnormen voor de klanten worden gehandhaafd. Isabelle zal, totdat er een vervanger is aangetrokken, bijstand blijven geven aan de Nederlandse markt.??Tot die tijd zal ook Olivier Van Gulck, Trade Manager Belgi?? & Luxemburg, een??aantal belangrijke klanten assistentie??verzorgen.

Isabelle:

Mijn Succes is te danken aan de Nederlandse Optiek Markt! Ik had deze promotie niet kunnen bereiken zonder de steun van de Nederlandse optiek markt. Toen ik 5 jaar geleden ‘ja’ zei tegen Transitions wist ik niets van optiekland. Ik zag de challenge en ging hem voor 200% aan. 5 jaar later met succes.??

Graag wil ik dan ook bedanken:”?

– de opticiens die het oud bollige imago van mineraal meekleurend uit de jaren 70??van tafel hebben geveegd om de nieuwste technologie??n in organisch eens uit te proberen. Met succes! Wist U dat? Volgend jaar is Transitions Optical pas 20??jaar Jong;

– de Glasleveranciers die het product hebben gestimuleerd via promoties en breed hebben ingezet in hun assortimenten zodat het voor iedere consument beschikbaar is;

– de grote ondersteuning van de vakbladen;”?

– de mensen die in mij als persoon in deze rol geloofd hebben;

– de mensen die mij hebben gestimuleerd & ge??nspireerd.

De naamsbekendheid ‘Transitions’ zal volgend jaar bij de Nederlandse consument nog groter worden mede door het co-sponsorschap in het wielrennen: Team Garmin-Transitions. Ik hoop dat jullie de meerwaarde van deze inzet in jullie winstmarge zullen waarderen.

Jullie succes is ook mijn succes geworden! Bedankt!” ??””