Italiaanse streetwear merk 55DSL verkrijgbaar via Marcolin55DSL is een Italiaanse streetwear merk wiens missie is om de avant-garde culturen van de wereld te verenigen door middel van een gemeenschappelijke passie voor mode en creativiteit .

Opgericht in 1994 als een experimentele collectie van het beroemde merk Diesel , is nu uitgegroeid tot een apart bedrijf en is onderdeel van alle effecten van de groep , benadrukken haar provocerende houding , jong en fris .

55DSL heeft als doelgroep de jongeren, 55DSL consumenten zijn de protagonisten van een alternatieve levensstijl die zich inspireren op straat maar ook online. Muziek , kunst en stedelijke sport gecombineerd met een passie voor het steeds hectische leven de motor van hun leven! Sociaal bewuste en street-smart , zijn niet egocentrisch en arrogant en baseren hun leven op de waarden waarmee ze ambassadeurs van vertrouwen en vriendschap zijn.

Onder de creatieve leiding van Andrea Rosso , 55DSL biedt collecties voor jongens en meisjes die zich op hun gemak voelen in de stad of erbuiten. De kledingstukken zijn praktisch en comfortabel en toch esthetisch uniek en fascinerend door het veelzijdige gebruik van geïnspireerde graphics .

55DSL is elke dag voortdurend op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden , wereldwijd , met kunstenaars en bedrijven van alle soorten , om producten aan te bieden voor lichaam en geest . Het dragen van 55DSL betekent kiezen voor een levensstijl en alle deelnemers zijn van harte welkom om mee te doen .

55DSL is een sterk bedrijf met verkooppunten over de hele wereld, van winkels in de Verenigde Staten tot Europa en Japan .

Meer informatie via: www.marcolin.com