J.F. REY – GRAPHICOLOR acetaat collectie

J.F. REY breidt zijn ACETATE-collectie uit met GRAPHICOLOR, een nieuwe serie optische brillen voor dames. Karaktervolle monturen met oogverblindende glamour, een opvallende grafische stijl en modieuze kleuren die rechtstreeks zijn geïnspireerd op het lenteseizoen. Een nieuwe artistieke briljantheid die de kleurrijke signatuur en oneindige creativiteit van de J.F. REY ontwerpstudio benadrukt.

Deze nieuwe lijn experimenteert met dynamische combinaties van materialen, vormen en kleuren, waarbij technische vereisten in dienst staan van een doordachte esthetische visie. Het onderscheidt zich door zijn grafische en esthetische originaliteit, het resultaat van verschillende complexe laminaties van acetaten op het gezicht en de veren om een fascinerend veelkleurig juk te creëren. Symmetrische/asymmetrische lijnen, verfijnde prints en kenmerkende kleurcontrasten voegen ritme toe aan de creatie, vertrouwend op de expressie van J.F. REY’s unieke, op maat gemaakte stijl.

Gemaakt van rijke en verschillende soorten acetaten, biedt deze collectie een verscheidenheid aan flatterende stijlen en elegante opties voor elk gezicht. Van pasteltinten tot meer levendige kleuren zoals mintgroen, zuurstokroze of lila in de lente, elke kleur past bij het ontwerp en voegt een onderscheidende touch toe die zowel modern als verfrissend is. Het esthetische samenspel van materialen is fascinerend door zijn gedurfdheid en levendigheid, waarbij uniforme effen kleuren, stralende transparanties en subtiele gradaties in opvallende contrasten worden vermenigvuldigd.

Handgemaakte acetaatmaterialen, Flexveren en grafische details: elk montuur is ontworpen met nauwgezette aandacht voor detail om perfect te voldoen aan de perfectie-eisen van J.F. REY.

Tags: ,