J.F. Rey’s herfst/winter collectie: Carboncolor

In lijn met het CarbonWood-concept, een bestseller in de herencollecties van J.F. REY, lanceert Maison Jean-François Rey een nieuwe generatie monturen, kleurrijker, meer onderscheidend maar altijd verrassend technisch. Een nieuwe combinatie van hoogwaardige materialen, in acetaat en koolstofvezel, leidt de stijl en geeft deze lijn zijn unieke ontwerp.

Vintage-geïnspireerde vormen, technische uitmuntendheid, de unieke kwaliteiten van koolstofvezel en een uitgebreide knowhow voor finishing touch: deze nieuwe collectie kijkt opnieuw naar de codes die het succes van de CarbonWood-lijn hebben gemaakt. 

Sommige modellen zijn verkrijgbaar in beperkte series: ze worden geleverd met nieuwe reeksen Mazzuchelli-kleuren. Kleuren, diktes en texturen werken op artistieke wijze samen en benadrukken de complexiteit en stilistische prestaties van de creaties. De esthetiek zit in de verfijnde details, zoals de TORX-schroeven met hun sterkoppen. Traditioneel gebruikt in fijne sieraden, versieren ze elke kant van het frame en zorgen ze voor een uitstekende ondersteuning van het gezicht. Modern, lichtgewicht en actueel, deze frames zijn de start voor nieuwe creatieve mogelijkheden.

Meer informatie

www.jfrey.fr

Tags: