Johann von Goisern is de prachtige gelamineerde acetaat collectie

Op de Hall of Frames wordt de succesvolle collectie van Johann von Goisern verder uitgebreid en de nieuwe ‘Dare to be Different’ campagne wordt onthuld.

Johann von Goisern is de prachtige gelamineerde acetaat collectie. De monturen worden met de hand gemaakt in Oostenrijk, door een gepassioneerde optiekfamilie met jarenlange ervaring (3 generaties). Het voorstuk wordt gemaakt van acetaatplaten, die zelf zijn ontworpen en gelamineerd in de eigen fabriek.

De fabriek heeft deze techniek door de jaren heen zo verfijnd, dat overgangen tussen de lagen niet zichtbaar en niet voelbaar zijn, wat esthetisch mooier is en het montuur bovendien duurzamer maakt. De hoge kwaliteit van de laminering, maakt het mogelijk om ook fijne gelamineerde monturen te produceren.

De modellen hebben commerciële vormen met dunne lijnen. Daarnaast introduceert Johann von Goisern voor het eerst 4 gelamineerde zonnebrillen (7 kleuren per model), waarvoor voor de veren bij een aantal kleuren, een nieuwe revolutionaire lamineertechniek is gebruikt. De gehele collectie bestaat hierdoor uit 50 modellen, die uit voorraad leverbaar zijn.

Neemt voor meer informatie contact op met Eye Supply: 010-2657762, www.eyesupply.nl , www.facebook.com/eyesupply