JULBO: PURE COLLECTION

Dit seizoen introduceert JULBO een nieuwe premium collectie: PURE COLLECTION. In deze collectie zitten brillen voor JULBO Little heroes (0-10 jaar), Jneration (Adolescenten en smalle gezichten) en Life (Volwassen). Hiermee wil het merk ook zijn groei in het optische segment verder versnellen.

PURE COLLECTION bestaat uit twee productlijnen: TITANIUM en CARBON. Met het gebruik van deze sterke maar verfijnde materialen blijft JULBO trouw aan zijn sport-DNA terwijl het ook in het high-end segment past. Zo laat het merk zich van een nieuwe kant zien. Elke productlijn bestaat uit 3 verschillende monturen in 3 of 4 kleuren. Daarnaast wordt het assortiment Little Heroes aangevuld met twee nieuwe modellen in acetaat: Kalimba en Ocarina, twee frisse monturen voor kinderen van 5–7 jaar.

Met de carbon-collectie treedt JULBO toe tot het hoogste segment. De monturen zijn ultralicht, robuust en comfortabel zonder in te leveren op elegantie. De titanium-collectie heeft minimalisme en puurheid als uitgangspunt. De lijn is ontworpen voor mensen met een actieve levensstijl, met lichte en gestroomlijnde modellen. Niet alleen het uiterlijk maar ook het comfort en de anti-allergene eigenschappen van het materiaal maken dit assortiment zeer aantrekkelijk.

 

Tags: