Julbo’s nieuwe zichtervaring

Met zijn nieuwe, ultramoderne laboratorium gewijd aan zijn RX programma op sterkte, biedt Julbo het beste van zijn producten voor dragers van correctieglazen. Met meer dan in 30 monturen verkrijgbaar in curve 6 en 8 en een ruime keuze aan unifocale en multifocale glazen, kan iedereen voortaan het model vinden dat het best bij zijn of haar correctie past.

RXLab, ontwikkeld voor alle activiteiten, belooft de sportbeoefenaars een nieuwe zichtervaring die meer comfort, precisie en prestaties combineert.

Een gecontroleerd productieproces:

JULBO is een van de weinige brillenfabrikanten met een 100% geïntegreerd laboratorium op zijn hoofdkantoor in de Jura. Ze beschikken over de allernieuwste apparatuur en beheersen het hele productieproces om een hoog niveau van kwaliteit en een optimaal productierendement te garanderen.

Na ontvangst van het voorschrift van de klant zijn niet minder dan 8 stappen nodig om een sportzonnebril op sterkte te maken:

Fotochromatische glazen

Het Reactiv Technology-assortiment (TRIVEX-glazen), ontworpen in samenwerking met atleten die actief zijn op extreem terrein, is verkrijgbaar in verschillende versies: ruime keuze aan fotochromatische of gepolariseerde glazen, kleuren en bewerkingen die aan elke behoefte voldoen en geschikt zijn voor elke sportbeoefenaar.

Meer informatie

www.julbo.com

Tags: