Kardashians lanceren brillencollectie

Amper een week nadat Victoria Beckham onthulde dat ze een brillenlijn gaat uitbrengen, kondigden ook de zusjes Kardashian een collectie brillen aan.

Dat meldt de Daily Mail. De nieuwe collectie, ‘Kardashian Kollection Eyewear’ genaamd, zal vooralsnog exclusief verkocht worden door de Amerikaanse warenhuisketen Sears.

De brillencollectie bestaat uit vijf verschillende monturen die ge??nspireerd zijn op de persoonlijke stijl van de zussen. Elk montuur is verkrijgbaar in diverse kleuren en prints, zoals schildpad- en luipaardprints. Ook zijn er monturen met (nep)diamantjes.

Promotie

Op de reclamefoto’s is het vooral Khloe die de show steelt. Zij wordt traditioneel de ‘reus’ van de familie genoemd, omdat ze forser gebouwd is dan haar zusjes. Maar de 28-jarige heeft de laatste weken veel tijd doorgebracht in de sportschool, en dat is te zien.

Khloe is ook bijzonder opgetogen over de nieuwe collectie. Op haar website schreef ze: ‘Hey popjes! Wat vinden jullie van deze foto van mij en m’n zussen met de brillen uit onze collectie en wat nieuwe kanten items? Ik ben er gek op! Ik ben erg opgetogen over de lancering van onze brillenlijn!’

De zonnebrillen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende stijlen en elf kleuren. Er zijn onder meer “kattenogen” en pilotenbrillen.  De brillen en zonnebrillen kosten 114 euro per stuk.

kardashian1