Klassieke vormen & modern vakmanschap in de nieuwste Victoria Beckham Eyewear collectie

De nieuwe Victoria Beckham Eyewear collectie, die 13 nieuwe stijlen omvat, combineert scherpe lijnen met oversized silhouetten uit de jaren 70, voor een frisse kijk op klassieke vormen.

De sterke focus op vakmanschap kenmerkt de collectie. De in Italië vervaardigde luxueuze modellen zijn ontworpen met het gebruik van het fijnste Mazzucchelli-acetaat, terwijl delicate metalen monturen het resultaat zijn van minimalistisch design en aandacht voor details. Drievoudige gradiënt glazen worden aangeboden in zachte, herfstachtige kleuren dat het vintage-gevoel van de collectie versterkt, van roze en karameltinten tot diep chocoladebruin.

De belangrijkste stijlen voor dit seizoen zijn de Fine Aviator, The Flat Top V en Victoria’s eigen favoriet, de Deep Square.

De Deep Square

Vervaardigd in een oversized vorm wordt het statement van de Deep Square gecompenseerd door de dunne acetaat veren met een gestructureerde metaaldraadkern die een gedetailleerd guilloché-patroon bevat om een ingewikkeld, bijna gewatteerd effect te geven. Zachte, rijk-gelaagde, gradiënt glazen verwijzen naar de jaren 70 terwijl de vijf-voudige scharniertjes en de thermisch gevormde uiteinden van de veren voor een luxe pasvorm zorgen. Op de oortips bevindt zich, modern en geraffineerd, het goudkleurige VB monogram.

Marchon Eyewear

Marchon Benelux | [email protected] | 00800 7200 2020