Koali inspiratie uit de natuur

Koali brengt ons naar het water van de Amazone. De designer heeft haar inspiratie gehaald uit de vis, bekend als discus, met zijn prachtige kleuren en patronen, een zeer populaire soort bij tropische vissen fans.

De originaliteit van dit concept is gebaseerd op de transparante effecten gecreëerd door de gebruikte materialen. Om het voorstuk te kunnen produceren, wordt exclusief transparant acetaat met elkaar vermengd tot een unieke tweelaagse kleur die verandert als het licht er op schijnt. De transparante veer onthult een decoratieve opengewerkte metalen kern die de patronen van de discus vis laat zien.

Een stijlvol concept wat verkrijgbaar is in drie hedendaagse acetaat modellen. Discus biedt een palet van vier kleuren per model verkrijgbaar in exclusieve kleuren : bruin / smaragd groen, bruin / fuchsia, indigo/lila.

Eén van ’s werelds meest bekende bloemen heeft geen introductie nodig. Voorbode van de eerste dagen van de lente, gewaardeerd om zijn heldere kleuren, is de tulp een essentieel onderdeel van iedere tuin. De Koali ontwerper heeft de tulp gebruikt als inspiratie voor een concept met prachtige kleuren.

Met een uitgebreid assortiment (maar liefst 48 combinaties! ), is de verscheidenheid van kleuren gewoonweg verbluffend. Systematisch uitgerust met tweekleuren veren is het concept beschikbaar in zowel pastel als felle tinten die gemakkelijk te dragen zijn : boterbloem geel / lichtgeel , ijsblauw / smaragd groen , paars / oudroze , indigo / violet, koraal / koper.

Tulipe wordt geproduceerd in diverse modellen : nylor, volrand metaal en volrand acetaat en alle modellen zijn geschikt voor multifocaal. De verfijning en florale originaliteit van Koali zal dames aanspreken die hun persoonlijkheid willen laten gelden, die vooral zichzelf willen zijn!

Voor meer informatie: www.bobos.nl